Diyaliz ve Onkoloji hastaları ile fidan dikim etkinligi
06 Nisan 2018

02.04.2018 tarihinde hastanemizde  tıbbi  tedavisi gerçekleştirilen Diyaliz ve Onkoloji hastalarının hastalıkla mücadele psiko sosyal açıdan katkıda bulunması, toplumda organ bağışı bilincinin  oluşturulması amacı ile ‘’Fidanlar Ağaca Organlar Bağışa Dönüşsün” sloganı ile Batman İl Sağlık Müdürlüğü,Batman Kamu Hastaneleri Kurum Başkanlığı, Batman Bölge  Devlet Hastanesi Başhekimliği, Tibbi Sosyal Hizmet Birimi, Diyaliz Ünitesi çalışanları, Hasta ve Hasta yakınlarının katılımı ve Batman Orman İşletme Müdürlüğü ile Batman İl Özel İdarenin Desteğiyle 150 fidan dikimi gerçekleştirildi.

Bu psiko sosyal etkinliğinin Doğaya Ağaç ve Hastalarımızın Beklediği Organ Bağışı Umudun un Gerçekleşmesi” dileğiyle…

1Diyaliz ve onkoloji hastaları ile fidan dikim etkinligi (5).jpeg
2 Diyaliz ve onkoloji hastaları ile fidan dikim etkinligi (4).jpeg