2019 Yılı 1.Dönem Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı eğitim programı Kursiyer Listesi ve Makam Oluru
07 Ocak 2019

Hastanemizde açılacak olan 2019 yılı 1.Dönem Yoğun bakım Hemşireliği sertifika Eğitim proğramına katılması uygun görülen kursiyer listesi ve Bakanlığımızın makam oluru ekte sunulmuştur. Asil listede adı geçen katılımcılar bu makam oluruyla kurumlarından görevlendirilmelerini yaptırabilirler.Asil listedeki  kursiyelerden kursa katılamayan olması durumunda yerine yedek listeden kursiyer davet edilecektir.
      Kursumuz 21 Ocak Pazartesi günü saat 09:00 da Bölge Devlet Hastanesi eğitim salonunda açılış töreniyle başlayacaktır.katılımcıların programa gelirken başvuru  formalarının asıllarını getirmeleri gerekmektedir.

ybhs.jpg

MAKAM OLURU.pdf