17 Kasım Dünya Prematüre Günü Etkinlikleri
18 Kasım 2022

Site - Prematüre Günü, 2022 - 2022-11-28.png

17 Kasım Dünya Prematüre Günü Etkinlikleri

17 Kasım Dünya Prematüre Günü Etkinliği kapsamında Dünyada ve ülkemizde prematüre bebekler ve sorunları ile ilgili farkındalık yaratmak amacıyla 2011 yılından bu yana 17 Kasım ''Dünya Prematüre Günü'' olarak kutlanmaktadır. Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak farkındalık yaratmak amacıyla 17 Kasım Dünya Prematüre Gününü kutladık. Etkinliğimize geçmişte prematüre doğan ve Hastanemiz bünyesinde tedavi görüp sağlığına kavuşan bebekler ve aileler davet edildi. Hastane Yönetimi ve yenidoğan yoğun bakım ekibi tarafından ailelere hediyeler verildi, ikramlar sunuldu, prematüre bebeklere özel hazırlanan slayt izlenildi, Yenidoğan Uzmanımız Dr. Aslan Yılmaz günün anlam ve önemini anlatan konuşma yaptı.

Prematüre Günü - 4.jpg

Prematüre Günü - 13.jpg