İdari ve Mali İşler Müdürümüz

Mehmet Altun, İdari ve Mali İşler Müdürü.jpg

Mehmet ALTUN
İdari ve Mali İşler Müdürü

Batman'da doğdu. İlk ve orta öğrenimi Batman'da tamamladı. Atatürk Üniversitesi Sosyal Hizmetler Bölümü, Toros Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği Yüksek Lisans Bölümü, Batman Üniversitesi Tarih Bölümlerini tamamlayıp Tarih Bölümünde Yüksek Lisansını yaptı. 2001 yılında Sakarya Hendek Yeşilyurt Sağlık Ocağında Sağlık Memuru olarak göreve başladı. 2003-2005 yılları arasında Batman 112 ve Acil Sağlık Hizmetlerinde Sağlık Memuru olarak çalıştı. 2005-2014 yılları arasında Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde Sağlık Memuru olarak çalıştı. 2014 - 2022 yılları arasında Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Müdür Yardımcılığı görevini yaptı. 27.04.2022 tarihinde Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görevine başladı.