2024 YILI 1 .DÖNEM ACIL BAKIM HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKA PROGRAMI KURS DUYURUSU

2024 YILI  1 .DÖNEM ACIL BAKIM HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKA PROGRAMI KURS DUYURUSU

Kurs Tarihi: 20 Mayıs  07  Temmuz  2024

Başvuru  Tarihi: 18  Mart  2024- 29 Mart  2024

Hastanemizde açılacak Acil  bakım hemşireliği sertifikalı eğitim programına standart gereği  eğitim programına  çocuk ve erişkin acil servislerinde çalışan veya çalıştırılması planlanan hemşireler, hemşire yetkisi almış ebeler ve sağlık memurları (toplum sağlığı) katılabilir..

Başvuru yapmak isteyen katılımcılar https://ekip.saglik.gov.tr/Account/Login?returnUrl=%2F

duyuru ekinde bulunan “Başvuru Formunu” doldurup Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü ve Hastane  Başhekimine onaylattıktan sonra  Diploma (arkalı önlü) fotokopisi ile aşağıda yer alan mail adresine  gönderebilir.

Başvuru Formunu buradanindirebilirsiniz

KATILIMCILAR VE NİTELİKLERİ

Bu sertifikalı eğitim programma çocuk ve erişkin acil servislerinde çalışan veya çalıştırılması planlanan hemşireler, hemşire yetkisi almış ebeler ve sağlık memurları (toplum sağlığı) katılabilir..

Kursa katılmayı hak kazananlar adayların sonuçlar  01 Mayıs  -03 Mayıs   2024 tarihleri arasında web sitemizden ilan edilecektir.

Program Sorumlusu : Musa SEBUKTEKİN
Tel :    04882213065 Dahili: 1365